Wat doen wij?

De Ontruimingsconsulent neemt u al het werk rondom het opleveren van een woning uit handen. Nadat u uw waardevolle spullen hebt uitgezocht, zorgen wij voor het leegruimen van de ruimtes, het wegvoeren van de resterende huisraad, het reinigen van de vertrekken en – indien gewenst – het opzeggen van de huur en alle op dat adres lopende contracten bij telecommunicatie- en nutsbedrijven.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk van de overgebleven inboedel en kleding aan kringloopwinkels (of instellingen zoals het Leger des Heils/het Rode Kruis) te doneren. Alles uiteraard in goed overleg met u of de door u aangewezen contactpersoon. Voor het reinigen van de woning maken wij gebruik van biologische, milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen.

De Ontruimingsconsulent kan ook herstelwerkzaamheden aan de woning uitvoeren en zorg dragen voor bijvoorbeeld de verhuizing van de inboedel naar een zorgcentrum. Door onze jarenlange ervaring in de zorg zijn wij ons buitengewoon bewust van het belang van heldere communicatie, punctualiteit in afspraken en een verzorgde manier van presenteren.

Wat doen wij (in ‘t kort)
Wat doen wij niet?